Торт "Казанова"

Торт \»Казанова\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Казанова\»
Торт "Казанова"

Інгредієнти:
Кавовий бісквіт:
5 яєць / відділити білки від жовтків.
100 мл.міціної натуральної кави / у мене еспрессо /
280 грам цукору
170 грам муки +1 / 2 чайної ложечки пекарского порошку
форма серце або кругла 26 см.в діаметре.змазано маслом.дно застелити пекарським папером.

Крем:
400 грам дуже густого йогурту 10% / або 600 гр. відцідити, так як ми відціджуємо сметану.
сік 1 середнього лимона
1 чайна ложечка лимонної цедри
3/4 банки не вареного згущеного молока
Для шоколадної помадки:
150 гр.чорного шоколаду
100 мл.вершків не менше 17%
40 грам вершкового масла

Другий варіант крему:
4 жовтки
3 столові ложки цукору +100 грам сильної натуральної кави / зварити / збити все на паровій бані. Остудити. Ввести 150 грам мягкого вершкового масла і збити міксером у повітряну масу.

Спосіб приготування:
Бісквіт:
Зварити каву і додати в нього весь цукор, гарно розмішати і варити його до легкої вязкості. Охолодити до теплого стану.
білки збити до стійких піків.

Ввести поступово каву, перемішуючи лопаточкой, по черзі додаючи збиті віночком жовтки.
Ввести муку в три заходи, перемішуючи лопаткою знизу вгору і по колу / метод складання /
Вилити тісто у формочку і випікати в прогрітій духовці при 180 \»35-40 хв. / перевірити лучинкою /
Готовий бісквіт звільнити від форми і остудити на решітці.

Остиглий бісквіт розрізати по горизонталі на 2-3 частини, я розрізала на 2.

Крем: напередодні змішати всі інгредіенти, накрити харчовою плівкою і залишити на ніч у холодильнику.
Щедро нанести крем на нижній коржик, накрити верхнім і поки приготується помадка помістити в холодильник.

Помадка:
Нагріти вершки до 90 \». але не дати закипіти, помістити нарізаний шматочками шоколад, добре размішати, добавити масло і знову размешати, дати охолонути і нанести на поверхню торта і краї. Прикрасити торт. Один / я пекла два / я прикрасила шоколадними чіпсами, другий чіпсами і глазурованої вишнею.

Торт "Казанова"

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*