Торт "Естерхазі"

Торт \»Естерхазі\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Естерхазі\»
Торт "Естерхазі"

Інгредієнти:
Горіхове бізе:
125 г білка
125 грам цукру
125 грам обсмажених і подрібнених в пудру горіхів мигдалю або фундука
заварний крем — 100 г
горіхова паста праліне — 100 г
вершкове масло — 100 грам

Спосіб приготування:
Білок збити, поступово додавати в білок цукор, збити все до цілковитого розчинення цукру. Додати фундук.
Намалювати круги на пергаменті і розмазати тоненько суміш в колі. Має вийти від 4 до 7 кіл. (У мене 5 і з решти маси відсадити багато дрібних бізешек)
Випікати круги при температурі 90 або 100С 45-60 хвилин. Охолодити.

Охолоджений заварний крем перемішати з горіховим праліне (Праліне — взяти горіхи, у мене фундук, зробити гільяж, охолодити, подрібнити в кавомолці) Збити, поступово додати вершкове масло і збити до отримання світлої маси.
Кожне коло промазати кремом, змастити верхній шар торта і краї.

Зверху і з країв викласти бізешки, обсипати грильяжню крихтою і трохи покапати розтопленим шоколадом. Зверху я поклала купол з карамельних ниток. Охолодити в холодильнику.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*