Торт три мушкетери

Торт три мушкетери

Головна » Торти і тістечка » Торт три мушкетери
Торт три мушкетери

Інгредієнти:
Треба спекти три коржі.
Для першого коржа:
1/2 стакану цукру,
1/2 стакану сметани
3/4 стакану борошна
1 яйце
1/2 чайна ложечка соди і потушити лимонним соком.
1 — 2 столову ложечку маку.

2 корж:
Все те ж, тільки замість маку кладемо 2 столових ложечки подрібнених в крихту волоських горіхів.

3 корж:
Все те ж, тільки замість горіхів кладемо 2 столових ложки. родзинок.

крем:
250 мл. згущенки,
100 мл. води
ванільний цукор-1 пакетик (8грам)
масло вершкове — 200 гр.
жовток яйця — 4 штуки
халва — 100 грам

Для присипки — какао, тертий шоколад.

Спосіб приготування:
Кожен корж випекти в духовці 18-20 хвилин при 180 градусній температурі.
Приготування крему:
Згущонку змішати з водою і з жовтками (Добре розмішаними в однорідну масу), довести до кипіння, постійно помішуючи.
Варити до густоти манної каші.
Остудити.

Збити з розм\’якшеним вершковим маслом
Ввести халву, протерту через сито.
Охолоджені коржі потрібно змастити кремом,
Зверху — крем

Посипати какао і тертим шоколадом.
Залишити для просочення.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*