Лимонний торт

Лимонний торт

Головна » Торти і тістечка » Лимонний торт
Лимонний торт

Інгредієнти:
500 мл вершків 35%
1 баночка згущеного молока
100 мілілітрів лимонного соку (~ 2 лимона)
300 грам печива (наприклад Ювілейне)
125 грам вершкового масла
форма для торту (у мене роз\’ємна)

Спосіб приготування:
Торт дуже легкий, в плані приготуван ня .. але є маленьке але … Чекати довго! Отже подрібнюємо печиво і змішуємо з м\’яким маслом, викладаємо у форму і старанно ущільнюємо (основа така ж, як на чізкейк).
Добре збиваємо охолоджені вершки, додаємо згущене молоко, перемішуємо (акуратно), додаємо лимонний сік, перемешуємо. Викладаємо у форму поверх печива і вирівнюємо поверхність. Я про це благополучно забула і у мене вийшли хвилі (Маша-растеряша)
Духовку розігріваємо до 180 С, випікаємо тортик 8 хв.
Дати охолонути і поставити в холодильник на 12 годин!!
Приємного Всім чаювання!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*