Інгредієнти:
бісквіт:
яйце 3 штуки
цукор 2/3 стаканчики
борошно 2/3 стакани
Суфле:
сир 400 грам (2 пачки)
йогурт 500 грам
цукрова пудра 100 грам
желатин 20 грам
персики і ананаси консервовані
желе (персиковий і ананасовий сироп + желатин 10 грам)
Спосіб приготування:
Бісквіт:
Яйця треба збити з цукром аж до збільшення маси десь в 3 рази, всипати борошно і акуратно замісити тісто. Вилити у форму діаметром 28 см. випікати при 240 град. Охолодити.
Суфле:
Сир збити разом з цукровою пудрою, додати йогурт і збити до однорідної консистенції. Желатин треба залити холодною кип\’яченою водою і дати набрякнути. Розпустити на водяній бані до рідкого стану. Підготовлений желатин влити в йогурто-сирну суміш.
Желе:
Желатин потрібно залити холодною кип\’яченою водичкою і дати набрякнути. Розпустити на водяній бані до рідкого стану. Підготовлений желатин влити в трішки підігрітий сироп з-під фруктів консервованих. Дати охолонути.
Персики нарізати за бажанням, а можна викласти цілком.
У форму на бісквіт (заздалегідь просочений сиропом) розкласти суфле. Охолодити 20-30 хв. Зверху викласти персики, проміжки заповнити ананасами і залити желе. Охолодити (у мене стояла всю ніч). Зняти форму.