Пиріг фермерський

Пиріг фермерський

Головна » Випічка » Пиріг фермерський
Пиріг фермерський

Інгредієнти:
Тісто листкове готове 500гр.
Яйця 6 шт.
Гриби мариновані опеньки 100гр. (В оригіналі шампіньйони)
Сир bocconcini 150-200гр. (В оригіналі рікотта)
Шпинат свіжий 1 склянка (200гр)
Кріп половина пучка.
Болгарський перець 1шт.
Перець чорний мелений за смаком.
Сіль за смаком.
Оливкова олія 50мл.

Спосіб приготування:
Помити, обсушити і скласти в комбайн укрон і шпинат.
Помити, обсушити і видалити насінну коробку з болгарського перцю і покласти в комбайн до зелені + додати сир + оливкова олія, змолоти на малих обертах (хвилини 1-2), викласти масу в блюдо, додати гриби і добре перемішати.
Розморозити тісто до кімнатної температури.
Прокласти форму для випікання пекарським папером.
На папір викласти готове тісто, розкатане за розмірами форми.
На тісто викласти сирну масу, розподіливши її рівномірно, зробити поглиблення в різних місцях і залити в кожну з них по одному яйцю.
Випікати в розігрітій до 175град. духовці, до золотистої скоринки тіста (приблизно 30 хвилин)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*