Канадський брьош

Канадський брьош

Головна » Випічка » Канадський брьош
Канадський брьош

Інгредієнти:
Тісто
80 гр. маргарину
1 чайна ложечка дріжджів
225 мілілітрів молока
500 грам борошна
100 грам цукру
1 чайна ложечка ваніліну
1 щіпка солі
1 яйце
Начинка:
родзинки-жменька
цедра 1 апельсина
журавлина сушена-жменька
40 гр цукрової пудри
50 мл води
1 жовток

Спосіб приготування:
Маргарин ножем порубатипорізати з борошном.
У теплому молоці потрібно буде розвести дріжджі, додати цукор, ванілін, сіль і яйце, все добре перемішати і після цьогоз\’єднати разом з борошном і маргарином.

Вимісити м\’яке, еластичне тісто. Положити в кружку, накрити рушничком і поставити в тепленьке місце приблизно на півтори години. Після цього тісто вимісити, накрити плівкою і поставити усе це в холодильник на дві години. По закінченню часу тісто ще раз вимісити і потім залишити в холодильнику на всю ніч.

Готове тісто розкачати в звичайний прямокутник товщиною в 0,5 см.
Рівномірно розподілити цедру, родзинки і журавлину.
Згорнути щільним рулетом. Розрізати на 12 рівних частин. Виложити на деко і поставити в тепле місце для вистоювання на 1 годину.
Я розігрівала духовку до хв. темпіратури і ставила на розтійку в неї, знадобилося менше часу, всього 30 хвилин.
Розстіяні рулети змастити жовтком з невеликим додаванням води.
Випікати при 160-180 градусах 25 хв.Орієнтуйтесь на особливості вашої духовки.

За п\’ять хвилин до закінчення часу приготувати глазурь. Воду поставити на вогонь і всипати цукрову пудру, помішуючи довести до кипіння, потримати в киплячому стані 2-3 хв. Зняти з вогню.
Готові рулети остудити 4-5 хвилин і покрити глазур\’ю.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*