Ромова трюфель

Ромова трюфель

Головна » Випічка » Ромова трюфель
Ромова трюфель

Інгредієнти:
100 мл. вершків,
80 мл. Рома,
300 гр. чорного шоколаду.
100 г. вершкового масла.
Ізюм, мигдаль.

Спосіб приготування:
Вершки і ром нагріти, але не кип\’ятити, чорний шоколад порізати і покласти разом з вершковим маслом до вершків і розплавити помішуючи.
Масу трохи охолодити, хвилини 3-4.
Налити за допомогою кульочка, відрізавши куточок, прикрасити мигдалем і поставити в холодильник.
Шкода стало шоколаду, що залишився, і вирішила зробити родзинки в шоколаді — теж смачненько.
Ізюм покласти в посудину з залишившимся шоколадом, розмішати силіконовою лопаткою і викласти купками в паперові кошички. Зверху посипати меленими горіхами.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*