Салат з крабів

Салат з крабів з апельсинами

Головна » Салати » Салат з крабів з апельсинами

Тут ви знайдете докладний рецепт і спосіб приготування дуже смачного салату з крабів з апельсинами. Для нього вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • м’ясо крабів свіже або заморожене близько 500 грамів;
  • будь-який сир твердих сортів, прекрасно підійде пармезан;
  • одна банка консервованої кукурудзи;
  • один соковитий апельсин;
  • винний оцет 2 столові ложки;
  • дижонская гірчиця 1 — 2 чайні ложки для заправки;
  • оливкова олія, приблизно 2 столові ложки.

Для початку приготуємо заправку, змішавши в піалі винний оцет, діжонська гірчицю і оливкове масло, все ретельно потрібно перемішати. М’ясо краба покласти в каструлю з холодною водою, посолити і довести до готовності. Потім остудити і нарізати брусочками близько трьох сантиметрів. Сиру Пармезан все сто грамів буде необхідно натерти на тертці. З апельсина зняти шкірку, а м’якоть звільнити від плівок і нарізати. Всі компоненти викласти в глибоке блюдо, додати кукурудзу, заправку і перемішати. Ця закуска оригінальна і смачна — прекрасна заміна салату з кукурудзи, крабових паличок, апельсина. Спробуйте цей пікантний смак, він неодмінно порадує вас і ваших гостей. За бажанням, м’ясо крабів можна замінити більш звичними і доступними крабовими паличками, а заправку — майонезом.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*