Головна » Випічка

Випічка

Найкращі рецепти по випічках

Торт «Квітка»

9251fdf8a1cbebec94a34042fdda8db7

Інгредієнти: 7 яєць, 1 склянка цукру, 1,5 склянки борошна, 1 банка вареного згущеного молока, 100 г маршмеллоу, 1 ст. ложка вершкового масла, 200-300 г цукрової пудри. Приготування: Яйця збити з цукром в густу піну. Додати борошно і акуратно перемішати до утворення однорідної маси. Форму для випічки змастити вершковим маслом і посипати борошном, викласти в неї тісто і поставити в розігріту ...

Далі »

Ватрушка з чорницями

Ватрушка з чорницями

Інгредієнти: Для тіста: — 1 кілограм муки — 0,5 пачечки маргарину — 0,5 стаканчика молока (кефіру, кислого молока) — 1 пачка сухих дріжджів — 0,5 чайної ложечки солі — 1 столова ложечка цукру — 1 пакет ваніліну Для начинки: — 400-700 грам чорниці у власному соку (свіжа або заморожена) — 1,5 столові ложечки крохмалю — Цукор за смаком Спосіб по ...

Далі »

Пончики з абрикосами

Пончики з абрикосами

Інгредієнти:500 грам абрикосів (або інших фруктів і ягід),125 мілілітрів молочка,1 яйце,20 грам вершкового масла,1 чайна ложечка дріжджів,щіпка солі,150 грам цукру,250 грам борошна,рослинне масло,цукрова пудра. Спосіб по приготуванню:Нагріти молоко, в молоко покласти вершкове масло.Збити яйце з 50 грамами цукру, додати дрібку солі, тепле молоко і дріжджі.Продовжуючи збивати, додати борошно і добре вимішати тісто. Накрити тісто чистим рушничком і після цього залишити ...

Далі »

Шарлотка з корицею

Шарлотка з корицею

Інгредієнти:300г кефіру, 2 яйця, 8 столових ложок цукру, сіль на кінчику ножа, 1 пакетик ваніліну, 1 столова ложечка кориці, 2-2,5 скляночки борошна, 4 середніх яблука, 1,2 чайної ложечки соди. Спосіб приготування:У кефір потрібно додати соду і дати постояти трохи. Потім додати яйця, цукор, сіль, корицю, ванілін, перемішати.Всипати борошно і збити міксером до отримання однорідної маси, без грудочок.Яблучка помити, вирізати серцевину ...

Далі »

Кекс полярний

Кекс полярний

Інгредієнти:250 грам м\’якого масла250 грам цукру1 пакетик ванільного цукру, краще бурбон4 яйца400 грам борошна100 грам крохмалю1 щіпотка солі100 мілілітрів молока1 пакетик розпушувача30 грам какао-порошка1 столова ложечка цукрової пудри Спосіб по приготуванню:Масло збити до консистенції крему, поступово додати цукор і ванілін, яйца збити в пінку, окремо висипати борошно, пекарський порошок і сіль, додати молоко, збиваючи в піну. Добавити яєчну масу, потім ...

Далі »

Швидка піца

Швидка піца

Інгредієнти:тісто:200 грам не жирного сиру100 мілілітрів оливкової олії1 пакетик розпушувача2 яйця350 грам борошнасіль за смакомНачинка:100 грам салямі250 грам сиру2 помідорипо одному не великому стручку болгарського червоного і жовтого перцю50 г маринованих грибів100 г кетчупу Спосіб по приготуванню:Для приготування тіста, сир ретельно перемішайте з оливковою олією, зверху просійте змішану з розпушувачем і сіллю муку, швидко замішайте тісто. Духовку розігрійте до 175С.Ретельно ...

Далі »

Ватрушки зі сливами

Ватрушки зі сливами

Інгредієнти:сливиборошно-2строзпушувач-1паксир 200граммолоко — 1, 5 стаканчикамасло рослинне 6 столових ложечокцукор 6 столових ложечокванільний цукорпорошок для пудингусіль Спосіб по приготуванню:Змішати сир, молоко (6 столових ложечок), масло, сіль, цукор, ванільний цукор, борошно, розпушувач і замісити тісто.Тісто розкачати у валик і розрізати на 12частей. З кожного шматочка потрібно сформувати ватрушку і викласти на спеціальне деко, вистелене пергаментом.Приготувати пудинг за інструкцією на пакетику і ...

Далі »