Інгредієнти: 3 жовтки дрібно натерта цедра грейпфрута сік половини грейпфрута 6-8 зерен коріандру (розтовкти) сіль, перець 150 мл оливкової олії кип\’ячена вода Спосіб приготування: У жароміцну миску покласти жовтки, цедру, грейпфрутовий сік і 1 столову ложечку води. Помістити на водяну баню і збивати віночком поки суміш не посвітлішає. Зняти суміш і збивати ще 3 хв, щоб трішки охолола. Додати 1 ...
Далі »Соуси
Гірчиця «Звіряча»
Інгредієнти: Гірчичний порошок — 50г., Олія — 1 ст.л., Цукор — 0,5 чайної ложечки, Сіль — 0,5 чайної ложечки, Вода кип\’ячена холодна — близько 100 мл. Спосіб приготування: Пошукала на сайті рецепт гірчиці і не знайшла, от і вирішила свій виставити. Ця гірчиця не солодка, а саме для любителів всього пекучого, від неї у всієї нашої сім\’ї очі на лоб ...
Далі »Соус Сальса
Інгредієнти: 1 . Помідори черрі (можна і прості помідори ) 6- 7шт 2 . часник — зубчик 3 . кріп, цибуля зелена — як на фото 4 . Томат пасту (можна і кетчуп ) — 1 столова ложка 5 . Бальзамічний оцет (можна просто 7проц . оцет) — 1 столова ложка 6 . Універсальна приправа (я її використовую для заміни ...
Далі »Соус Болоньез
Інгредієнти: 2 шматочки бекону ( ріжемо кубиками) 2 цибулинки 2 стебельця селери 2 морквини 4-5 зубчиків часнику 800 гр. яловичого фаршу (можна будь-якого) 2 скляночки нежирного молока 1 стаканчик сухого білого винця 1,5 кілограми стиглих помідорів (зробити з них пюре) 1 / 2 чайної ложечки мускатного горіха Перець і сіль Спосіб по приготуванню: Готуємо соус у великій каструлі з дуже ...
Далі »Соус «Універсальний»
Неймовірний соус «Універсальний» для вашого столу, зробить будь-який обід чи вечерю незабутніми. Інгредієнти: — Томатна паста (0,5 літра). — Цибуля ріпчаста — 5-7 головок середнього розміру. — 7 зубчиків часнику. — Імбир. — Орегано. — Сіль. — Вершкове масло. — Перець. Спосіб приготування: Окремо якомога дрібніше порізати цибулю, додати 7 зубчиків часнику (видавленого через видушувач). Часник і цибулю обсмажити на ...
Далі »