Гарбузова кашка з кисленькою ягідкою

Гарбузова кашка з кисленькою ягідкою

Головна » Дитяче харчування » Гарбузова кашка з кисленькою ягідкою
Гарбузова кашка з кисленькою ягідкою

Інгредієнти:
манка
гарбуз
свіжа або заморожена ягода
цукор.

Спосіб приготування:
1. зварити гарбуз до м\’якості і після цього протерти крізь ситечко
2. отримане пюре довести до повного кипіння і всипати 2-3 чайні ложки манки
3. туди ж додати ягоди (я додавала журавлину або вишню, смородина теж підійде)
4. підсолодити кашку
5. остудіть і насолоджуйтеся разом з малюком ням-ням!

Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*