
Інгредієнти:
600г свинячої або іншої печінки
1 велика цибулина
400г суміші із заморожених овочів (у мене цвітна капуста, брокколі і морква)
400г заморожених печериць
200мл вершків
200грамм сметани
Зелень за бажанням
Сіль і перець, як вам смакує
Спосіб по приготуванню:
Печінку нарізати тонкими довгенькими шматочками. Обсмажити разом із цибулею на олії. Викласти обсмажену печінку у вогнетривкий посуд. Посолити, поперчити, зверху викласти заморожені овочі. Змішати вершки і сметану і залити цією сумішю печінку і овочі.
Поставити в нагріту до 180 градусів духовку, попередньо накривши фольгою. Запікати в районі 25-30 хв, останні 5 хвилин без фольги. При подачі посипати зеленню.
Смачного!