Інгредієнти:
1 цибулина
700 г телячого серця
1 велика морквина
2 столові ложечки соєвого соусу
1 чайна ложечка цукру
2 ст. ложки білого вина
рослинна олія для смаження
перець
2 консервованих огірочка
огірковий розсіл
Спосіб приготування:
Рецепт народився спонтанно, збиралася готувати зовсім по-іншому.
Серце очистити від усіх плівок і жиру. Порізати тонкою соломкою.
Залити порізане серце соєвим соусом, вином і посипати цукром. Залишити маринуватися на 1 годину.
Моркву натерти, цибулю тоненько порізати.
Обсмажити серце на гарячій сковороді без додавання масла до рум\’яної скоринки. Після всього цього потрібно додати масло, влити маринад, покласти моркву і цибулю. Далі тушкувати під кришкою 30 хвилин.
Огірочки порізати соломкою і додати до серця. Влити огірковий розсіл так, щоб серце було покрито наполовину, тушкувати ще десь 20 хв.
Зняти кришку і смажити майже до повного випаровування розсолів.
Страва готова! Прошу до столу!