Інгредієнти:
1 л молока
200 г білого шоколаду (натертого)
2 неочищених шматочка апельсина
4 злегка розім\’ятих бутони гвоздики
2 злегка розім\’ятих палички кориці
щіпка свеженатертого мускатного горіха
75 мл лікеру «Grand Marnier», «Cointreau» або будь-якого іншого апельсинового лікеру
125 мл густих вершків для збивання
апельсинові цукати і тертий білий шоколад для прикраси
Спосіб приготування:
Покладіть молоко, шоколад, апельсин і спеції в каструлю, доведіть до кипіння, перешкодьте.
Збийте вершки плоским маленьким круглим віночком до утворення піни.
Розлийте напій у 6 невеликих чашок або в термостакан і додайте лікер.
Зверху викладіть ложкою трошки збитих вершків, посипте апельсиновими цукатами і тертим білим шоколадом.