Інгредієнти:
— м\’якоть одного великого соковитого кавуна , очищена від насіння ,
— 300 грам очищеної стиглої полуниці ,
— сік двох лаймів ,
— 50 грам цукру ,
— трохи м\’яти або лимонного чебрецю й лимонад .
Для початку всі ягоди , і сік лайма покладіть в блендер і збийте до стану пюре (можливо , доведеться це робити порціями) . Потім покладіть пюре у велику каструлю з цукром і м\’ятою або чебрецем , і залиште на 20 хвилин , помішуючи іноді для розчинення цукру. Отриману рідину розлийте в чисті пластикові пляшки на дві третіх обсягу і заморозьте їх в морозильній камері. По дорозі на пікнік ці пляшки можна використовувати для охолодження інших продуктів , а перед вживанням наповніть келихи отриманим підталим ягідним льодом до половини і долийте до повного келиха лимонад . Ви отримаєте чудовий вітамінний напій , з відмінним смаком і прекрасними освіжаючими властивостями.