Інгредієнти:Длля соку № 1.Морква 4шт.Селера 2 гілочки.Помідор 3 шт. (Великі)Буряк 1шт. (Маленька)Для соку № 2Морква 4штучкиМанго 2штучкиЛимон 1штучкаДля соку № 3Грейфрут рожевий 2штукиАпельсин 1штучкаЛимон 1штучка Спосіб приготування:Для соку № 1. Помити і обсушити всі овощі. Почистіть буряк і моркву. Пропустіть всі овочі № 1 через соковижималку, перемішати і пити.№ 2Очистити моркву, манго і лимон. Відокремити м\’якоть від кісточки манго. Пропустити ...
Далі »Напої
Аромати тропіків
Інгредієнти:Манго 2 штучкиПапая 1 штука (400 грам)Молоко 200 грам Сироп з пелюсток троянд.М\’ята. Спосіб приготування:Для коктеля № 1: почистити і порізати папаю і покласти в блендер, долити 100гр.молока +50 гр.сиропу, збити, розлити по склянках, залишити трохи для прикраси.Для коктеля № 2: Почистити, порізати манго, покласти в блендер +100 гр.молока + пару листочків м\’яти, збити, розлити по склянках, залишити трохи для ...
Далі »Теплий коктейль
Інгредієнти:2 середніх банана500 мл молокасвежонатертий мускатний горіх за смакомсоус тоффі (карамельний соус) для прикраси Спосіб приготування:Покладіть банани і молоко в блендер, збийте до отримання однорідної маси.Перекладіть суміш у каструлю і поставте на вогонь, безперервно помішуючи, поки не закипить.Перелийте в 2 чашки або 2 термостакани, прикрасьте зверху невеликою кількістю тертого мускатного горіха і соусом тоффі.
Далі »Запас вітамінів
Інградієнти:2л води300г цукру300г журавлини(А інше, ті ягоди які у вас в морозилці)100г малини100г чорної смородини100г червоної смородини100г чорниці Спосіб приготування:З усіх ягід видавити сік.Вижимку залити водою і довести до кипіння.Забрати з вогню, накрити кришкою і почекати хвилин 10.Потім процідити і додати цукор.(Цукор додавайте хто скільки любить. У мене чоловік любить солодке, а дитині я цукор додаю окремо меншу порцію.)Цей компотік ...
Далі »«СМАКИ ЛІТА»
Інградієнти:Для полуничного шару:Йогурт полуничний 2 баночки 300 грамМолоко знежирене 200мл.Полуниця 400гр. (Помиті, Обсушені)Для апельсинового шару:Йогурт мандариновий 2 баночки 300 грамМолоко 150-200 мілілітрівАпельсин 2 штучки (Почищений і розібраний на частинки) Спосіб приготування:Збити в блендері всі інградієнти для полуничного шару 3-4 хвилини, відклавши 3-4 клубнічки. Разлийте отриману масу по келихах, Відкладену полуницю порізати тоненькими пластинками і покласти обережно на верх.Збити в блендері ...
Далі »Морс
Інгредієнти:1 кг смородини (у мене навпіл червона і чорна)2 апельсиниприправа KOTANYI карамельна ваніль2 склянки цукру5 літрів води Спосіб приготування:Ну нарешті літо показало нам своє справжнє обличчя! Стало жарко, сонячно, я кажу про Київ, так що вибачайте, ті хто живе в інших містах! 😉 Так от, разом зі спекою прийшла і спрага! Хочеться чого-небудь освіжаючого, корисного і смачненького, і я хочу ...
Далі »Сік \»вітамінки\»
Інгредієнти:1-свіжа морква2-свіжих яблука1-апельсинка Спосіб приготування:всі помитиморкву очиститияблука я розрізала на навпілапельсин теж на дві частинияблука і апельсин я не чистила, шкурка дуже важлива у весняний період авітамінозувсі фрукти я пропустила через соковижималку і вийшов СІКМОЖНА ПИТИ! НА ЗДОРОВ\’Я!
Далі »Cмородиновий чай
Інгредієнти:1 столова ложечка ягід смородини (заморожених або сушених), 2-3 листочки смородини, 1 чайна ложечка чаю, 200 мілілітрів окропу, цукор або ж мед — за смаком. Спосіб приготування:1 столова ложечка ягід смородини (заморожених або сушених)2-3 листочки смородини1 чайна ложечка чаю200 мілілітрів окропуцукор або ж мед — за смакомЧай, ягоди і листя смородини залити 100 мілілітрами окропу, настоювати в теплому місці 2 ...
Далі »Кава \»Доброго ранку\»
Інгредієнти: Кава \»Ром\» або \»Ромовий\» — 10-12 гр. Цукор Фаріновий — 25-30гр Яйце столове З-0 (тільки жовток) — 1шт. Спосіб приготування: Кава в зернах (брати тільки хороші сорти) змолоти. Поміл кави залежить від приготування в джезві 5,5-6, для кавомашини 3,5. Взяти яйце, промити. Відокремити жовток від білка. У жовток додати половину фарінового цукру, збити в густу піну за допомогою міксера. ...
Далі »Чай «М\’ятне Марокко»
Для приготування освіжаючого і дуже красивого чаю «М\’ятне Марокко» вам треба підготувати такі інгредієнти:— 4 невеличкі гілочки свіжої м\’яти;— 4 чайні ложечки зеленого чаю. — 70г цукру-рафінаду;— 750мл кип\’яченої води. Обірвіть листочки м\’яти з гілочок і разом з цукром викладіть їх у фарфоровий чайник. В іншій чайник всипте зелений чай. Третину окропу (250мл) влийте в чайник де була м\’ята, а ...
Далі »