Головна » Напої (страница 2)

Напої

Різноманітні напої для самих екзотичних моментів

Бальзам на горілці

Бальзам на горілці

інгредієнти:— 2 пляшки горілки;— 5 ст. ложок цукру;— 5 ложок меду;сушені:— Материнка (дика м\’ята);— Звіробій;— Чебрець;— Шавлія;— Іван-чай;— Липовий цвіт;— Листя садової смородини;— Сушені яблука дві Жменька (жмені);— Кориця на кінчику ножа. Спосіб приготування:У банку засипати сушені трави, сушені яблука, додати кориці і залити горілкою. Закрити кришкою і \»забути\» на місяць. З плином часу відцідити настоянку. Додати в неї, пересмажений ...

Далі »

Домашній лимонад з кавуном і полуницею

Домашній лимонад з кавуном і полуницею

Інгредієнти:— м\’якоть одного великого соковитого кавуна , очищена від насіння , — 300 грам очищеної стиглої полуниці , — сік двох лаймів ,— 50 грам цукру ,— трохи м\’яти або лимонного чебрецю й лимонад . Для початку всі ягоди , і сік лайма покладіть в блендер і збийте до стану пюре (можливо , доведеться це робити порціями) . Потім покладіть ...

Далі »

Кава Бейліс

Кава Бейліс

Інгредієнти:— дві третіх чашки вашої улюбленої кави ,— 50 мл лікеру Бейліс (можна взяти будь-який з його різновидів ) , — шоколадна крихта та збиті вершки. Готувати каву Бейліс рекомендується у високому скляному бокалі , невибагливо вигнутому вісімкою іменованим Irish Coffee , ємність якого становить 150 кубічних сантиметрів. Якщо під рукою такого келиха немає , то візьміть просто високий келих ...

Далі »

Оксамитовий банановий лікер

Оксамитовий банановий лікер

Інгредієнти :— 300мл горілки;— 2-3 великих банана;— 1 банка згущеного молока;— 2 курячих яйця;— 150мл молока. Оксамитовий банановий лікер, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачним і не нудотним. Крім того, він дуже швидко готується — ідеальний варіант для жінок, які дотримуються ритму сучасного життя. Влийте в глибоку тарілку згущене молоко, додайте до нього горілку,молоко і невеликі шматочки бананів та ...

Далі »

Лимончелло

Лимончелло

Інгредієнти:— 5 великих лимонів ;— 0,5 кг цукру ;— 0,7 л горілки ;— 0,5 л води. Лимончелло — це досить популярний італійський лимонний лікер. Він настоюється на шкірці лимона , і для його приготування використовуються тільки свіжі і ароматні лимони. Існують два різновиди лимончелло — класичний і крем — лікер. Їх різниця полягає в додаванні молока замість води в крем ...

Далі »

Малиновий мохіто

Малиновий мохіто

Інгредієнти :— 50 мл світлого рому ;— Половинка лайма ;— 10 листочків м\’яти;— 10 ягід малини ;— 2 ч.л. коричневого цукру ;— 50 мл содової ;— Лід за смаком. Коктейль малиновий мохіто готується простіше простого. Якщо вам до смаку м\’якоть малини , то змішуйте його прямо в келиху , а якщо ви любите чисті напої , то змішайте цей коктейль ...

Далі »

Чай Масала

Чай Масала

Інгредієнти:— 0,5 л молока ;— 0,55 л води;— 10 г чорного байхового чаю ;— 40 г цукру ;— 15 г імбиру ;— Половинка мускатного горіха ;— 7 горошин чорного перцю;

Далі »

Аперетив з журавлини і чорної смородини

Аперетив з журавлини і чорної смородини

інгредієнти:горілка-250 гржуравлина морожена-1 склянкучорна смородина морожена-1 склянкукоричневий цукор-3 ст.л. Спосіб приготування:Шановні кулінари, рецепт дуже простий!Беремо скляну ємність з негерметичної кришкою, де вся ця смакота буде настоюватися.Сипем ягоди (на розморожуючи), кладемо цукор, заливаємо горілкою і все добре перемішуємо до розчинення цукру.Накриваємо кришкою, ставимо в темне прохолодне місце (не в холодильник) і наполягаємо як можна довше, зрідка помішуючи.Я поставила у шафу під ...

Далі »

Бурштиновий бальзам, або настоянка на сонячному камені

Бурштиновий бальзам, або настоянка на сонячному камені

інгредієнти:— 100 г нешліфованого бурштину (поза Калінінградській обл. Частіше продається в намисті);— 0,5 л горілки або розведеного спирту. Спосіб приготування:Вимитий і просушений бурштин засипати в ємність і залити горілкою. Настоювати не менше 2-х тижнів.У першу добу горілка стала каламутною, неприємного жовтуватого відтінку. Після 2-х тижнів настоянка потемніла, а й помутніла.Але який при цьому виявився аромат! Запах спиртного губився в смолистом ...

Далі »