Автоклав

Автоклав для закруток

Головна » Побутова техніка » Автоклав для закруток

У домашніх умовах з його допомогою можна дуже швидко і без особливих зусиль приготувати надійні, якісні, смачні і корисні овочеві консерви, всілякі паштети, салати, соуси, соки і конфітюри.

У продуктах зберігаються високі смакові якості, вітаміни і корисні речовини, так як конструкційною особливістю автоклавів є наявність зливного крана, що скорочує процес охолодження продуктів після проведення стерилізації. Харчова цінність в продуктах досягається за рахунок витримки режимів стерилізації та швидкого охолодження. Температура відстежується по термометру, на кришці, а безпека в процесі приготування консервів забезпечує запобіжний клапан.

Автоклав для закруток виглядає як герметична ємність, її використовують для теплової обробки банок, інструментів, продуктів, при цьому нагрівання відбувається під великим тиском. Використання даного пристрою має ряд переваг, перед класичним способом консервування. По-перше, температура всередині автоклава може досягати 120 градусів. Тобто, автоклав для консервування заощадить вам кілька годин часу, так як консервування буде йти швидше. За рахунок того, що висока температура під підвищеним тиском впливає на продукцію не довгий час, аромат, смак корисних речовин збережеться. По-друге, автоклав забезпечить витримку температурного режиму, швидке нагрівання та охолодження. Третій позитивний момент, при такій високій температурі стерилізація відбувається надійніше, а це дозволить зберігатися вашої продукції більш тривалий час, тобто збільшується термін придатності, а також безпеку готової продукції буде забезпечена. Варто також відзначити, що перед консервуванням вам не потрібно обробляти банки, досить просто їх вимити.

Моделі, виготовлені з корозійно-стійкої сталі, можна укомплектувати дистилятором і отримувати в домашніх умовах дистильовану воду або спиртовмісні напої для особистих цілей.

Більш докладні дії викладені в керівництві з експлуатації, що додається до кожного автоклава.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*