Інгредієнти:
риба 1 шт. (у мене минтай, можна філе)
цибуля 2 шт.
сир 150 гр. (голландський, російський, пошехонський)
майонез
улюблені спеції для риби
масло рослинне 1 столова ложечка
сіль за смаком
Спосіб приготування:
1. Рибу відварити обов\’язково в підсоленій воді з улюбленими спеціямі. Охолодити.
2. Видалити кістки (якщо такі є), розібрати на шматочки (у мене до ножа справа не доходить, вона кришиться сама).
3. Змастити дно тарілки майонезом. Викласти рибу.
4. Почистити цибулю, потім порізати кубиками, обсмажити хвилин 5 на сковорідці, щоб цибуля стала солодкою, але хрусткою (можна просто облити окропом, але у мене минтай — досить суха риба)
5. Викладіть шар цибулі на рибу. Додайте невеликий шар майонезу.
6. Натерти на великій тертці сир і посипати зверху.
Смачного!