
Інгредієнти:
Частина філе м\’яса (свинина, телятина)- 1кг.
Цибуля -1 шт. великий
Одна морква
Один лавровий листок
Два три запашних перця
Перець 3 горошки
Трошки солі
————————
Майонез -300г
Часник -3-4 зубчика
Сир — 200г
Апельсин – 2 шт.
Ківі — 1 шт.
Спосіб приготування:
Відварити філе з цибулею, морквою і приправами добре посоліть і далі доводимо до готовності.
Охолодити м\’ясо, нарізати шматочками, і не руйнуючи її форми, перекласти на блюдо.
Майонез змішати з роздавленим часником і покрити ним м\’ясо.
Зверху на м\’ясо трьом сир.
Прикрашаємо апельсинами і ківі.