Інгредієнти:
1 (700) банку корнішонів,
500 гр курячої грудинки,
1 цибулина,
100 гр кедрових горішків,
кінза, сіль, часник.
Спосіб приготування:
Ріжемо дрібно соломкою огірки, заливаємо їх окропом приблизно на 20-30 хвилин. Поки огірки настоюються, ріжемо дрібно соломкою куряче м’ясо, швидко обсмажуємо порціями на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Опісля віджимаємо огірки від води, змішуємо з м’ясом. Обжарте кедрові горішки і додати до м’яса. Потом трохи присолюємо, додаємо 1 головку часнику, маленьку щіпку кінзи. Обжарюємо 1 цибулину і заливаємо масло з цибулею в наш салат, перемішуємо і даємо трохи настоятися. Виходить дуже смачний салат.