1383088420_calat-kubinskii

Cалат \»Кубинський\»

Головна » Салати » Cалат \»Кубинський\»

інгредієнти:
1 апельсин
1 яблучко
1/2 відвареної курячої грудинки
4-5 листочків свіжого базиліка
4-5 листочків салату рукола
5-6 листочків звичайного салату
сік 1 /2 апельсина
1 чайна ложечка оливкової олії

Спосіб приготування:
Апельсин очистити і порізати на шматочки середнього розміру.
Яблуко очистити від серцевини і порізати на шматочки середнього розміру.
Куряче м\’ясо також порізати на шматочки.
Листя базиліка і руколи порвати на шматочки.
У чашечці збити 1 чайну ложечку оливкової олії.
До масла додати сік 1/2 апельсина і добре збити суміш.
На тарілку викласти листя салату.
На листя салату викласти суміш і полити соусом.
Салат готовий. Подавайте на стіл і їжте на здоров\’я .
Солити і перчити НЕ ТРЕБА!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*