Салат з серцем і маринованою цибулею

Салат з серцем і маринованою цибулею

Головна » Салати » Салат з серцем і маринованою цибулею

Пропоную Вам смачний салат до травневих свят, Нового року або будь-якого іншого свята!

Складові:

  • Серце свиняче (яловиче) — 2-3 шт. (яловиче 1 шт.)
  • Морква — 500 гр або 5 середніх коренеплодів
  • Цибуля ріпчаста — 250 гр або 2 цибулини
  • Оцет 5% — 0,5 ст.
  • Вода — 0,5 ст.
  • Сіль — 1 ст.л.
  • Майонез — 2 ст.л.
  • Цукор — 0,5 ст.л.
  • Олія — ​​2 ст.л.
  • Сіль, перець — за смаком

Рецепт приготування:

Серця відварити в двох водах з лавровим листом і запашним перцем до готовності. Для приготування маринаду змішати воду, оцет, сіль і цукор. Лук нашаткувати півкільцями і замочити в маринаді на 1:00.

Відварені серця охолодити і нарізати соломкою.

Моркву натерти на крупній тертці або на тертці для корейської моркви. Обсмажити моркву на рослинному маслі до м’якості.

З’єднати серце з морквою, віджатим цибулею і майонезом, додати сіль і перець за смаком.

І можна подавати до святкового столу.

Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*