Пропоную Вам смачний салат до травневих свят, Нового року або будь-якого іншого свята!
Складові:
- Серце свиняче (яловиче) — 2-3 шт. (яловиче 1 шт.)
- Морква — 500 гр або 5 середніх коренеплодів
- Цибуля ріпчаста — 250 гр або 2 цибулини
- Оцет 5% — 0,5 ст.
- Вода — 0,5 ст.
- Сіль — 1 ст.л.
- Майонез — 2 ст.л.
- Цукор — 0,5 ст.л.
- Олія — 2 ст.л.
- Сіль, перець — за смаком
Рецепт приготування:
Серця відварити в двох водах з лавровим листом і запашним перцем до готовності. Для приготування маринаду змішати воду, оцет, сіль і цукор. Лук нашаткувати півкільцями і замочити в маринаді на 1:00.
Відварені серця охолодити і нарізати соломкою.
Моркву натерти на крупній тертці або на тертці для корейської моркви. Обсмажити моркву на рослинному маслі до м’якості.
З’єднати серце з морквою, віджатим цибулею і майонезом, додати сіль і перець за смаком.
І можна подавати до святкового столу.
Смачного!