Торт "Добос"

Торт \»Добос\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Добос\»
Торт "Добос"

Інгредієнти:
130 гр просіяного борошна
120 гр сах пудри
6 великих яєць
трохи солі і екстракту ванілі

250 грам вершкового масла (розм\’якшеного)
130 гр сметани
120 гр шоколаду (Який? За бажанням!)
близько 3 ст л цукровоъ пудри (за смаком)
трохи екстракту ванілі

Спосіб по приготуванню:
Відокремити білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до білого кольору, близько 3 хвилин. Білки збиваємо до крутих піків з дрібкою солі, близько 5-6 хвилин.

До жовтків додаємо третину борошна і 5 частину білків, акуратно розмішуємо. Далі ще частину борошна і 3 частину білків, далі розмішуємо, всипаємо борошно, що у нас залишилося і білки, акуратно перемішуємо.

  Лимонний торт

Виливаємо половину тіста на деко (30/35), покрите папером для випічки, розрівнюємо і в розігріту (!) духовку на 5 хвилин. Якщо, доторкнувшись до бісквіта, палець не прилипає-готово! З другою половиною тіста робимо так само, заново застеливши деко промасленою папером.
Охолоджені бісквіти розрізати, кожен на 4 однакових прямокутника.

Масло збити, додати розтоплений (остуджений) шоколад, сметану, ваніль і пудру. Взбивати до отримання однорідного крему
Бісквіти акуратно відокремити від паперу і промазати кожен шар кремом (шар ~ 3 мм). Далі обмазати боки, верх і прикрасити. Я взяла один квадрат бісквіта, подрібнила (не в крихту) і тоненько залила звареної карамеллю.

  Торт «Анютка»

Залишити торт при кімнатній температурі на пару годин. Потім в холодильник на годинку і …

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*