Торт "Ростовський"

Торт \»Ростовський\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Ростовський\»
Торт "Ростовський"

Інгредієнти:
Цукор-пісок — 1,5 — 2 склянки.
Сметана (жирність від 20%) — 500 гр
Борошно — 2 склянки
Розпушувач тіста — 1 чайна ложка
Ванілін -1 гр
Тертий шоколад для посипання

Спосіб по приготуванню:
Масло потрібно розтираємо з цукром (краще міксером).
Додаємо сметану, збиваємо до розчинення цукру
Ділимо всю масу навпіл.

В одну додаємо ванілін і поки залишаємо — це крем (виходить не дуже густий).
У другу половину додаємо борошно і розпушувач, виходить ніжне, легке тісто.
Викладаємо його у форму і випікаємо хвилин 40 при 180 градусів.

Коли готовий корж трохи охолонув, ріжемо його на 2-3 частини (він дуже м\’який і розсипчастий) і прошаровуються кремом (верхній корж теж).
Зверху посипаємо тертим шоколадом.

Поставити торт в холодильник (краще на ніч) для просочення.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*