Пряниковий торт

Пряниковий торт

Головна » Торти і тістечка » Пряниковий торт
Пряниковий торт

Інгредієнти:
Шоколадні пряники 0,5 кг
цукор приблизно 4-5 столових ложок (під смак повинен вийти не дуже солодкий крем, але і не кислий)
сметана від 0,7 до 1 літра
2 банани

Спосіб приготування:
Кожен пряник розрізати на 3 кружечка, банан також нарізати кружечками, в сметану покласти цукор, але так, щоб вона була не дуже солодка, і збити. Невелику каструльку зсередини вистелити прозорою клейонкою (можна звичайний прозорий целофановий пакет розрізати). Покласти кілька ложок сметани. Потім кружечки пряників. Викладати шарами: шар пряників, банан, сметана, шар пряників, банан і т.д. Залити залишками сметани. Сметани не шкодуйте, вся зайва волога вбереться, залишаться дуже смачні прошарки крему. Нехай постоїть ніч у холодильнику. Це важливо, тому що просочаться пряники, торт придбає цілісність. Потім за допомогою клійонки витягти торт на блюдо і прикрасити на свій розсуд.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*