Ягоди з вафель

Ягоди з вафель

Головна » Десерти » Ягоди з вафель

Інгредієнти для приготування ягод з вафель:

800 грам вафель (світлих і не дуже солодких),
1 банку згущеного молока,
трохи мармеладу зеленого кольору,
невеликий сирий буряк,
трохи цукрового піску.

Спосіб приготування:
Вафлі пропустити через м’ясорубку і після цього змішати зі згущеним молоком так, щоб з отриманої маси можна було зліпити схожі на «оригінал» ягоди.
З солодкої вафельної маси сформувати ягоди, надавши кажній форми полунички.
Буряк очистити, вимити і натерти на тертці. Віджати сік. Однією стороною ягоди обмокти в сік і дати йому підсохнути. Таким способом по можливості рівномірно забарвити ягоди з усіх боків.
Взяти зубочистку. Із зеленого мармеладу вирізати листочок і проколоти його шпажкою по всій довжині наскрізь. Зубочистку з листочком увіткнути в ягоду. ягоди обваляти в цукровому піску і подати у вазочці або корзиночці.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*