Домашнє морозиво

5 рецептів домашнього морозива

Головна » Десерти » 5 рецептів домашнього морозива

Домашнє морозиво — найулюбленіші ласощі в спекотну літню пору. Пропоную вам відмовитися від магазинних ескімо і взяти на замітку запропоновані відео рецепти домашнього морозива!

Рецепти домашнього морозива

Для будь-якого із запропонованого рецепта вам необхідно буде підготувати формочки для морозива і палички. Як формочки можна використовувати одноразові стаканчики або ємності від йогурту.

Фруктовий лід з ківі

Для приготування вам знадобляться:

  • 4 ківі;
  • мед.

Очистіть від шкірки ківі. У блендері подрібніть 3 ківі зі столовою ложкою меду, за бажанням можете додати ягідний сироп. Час, що залишився ківі наріжте на тоненькі часточки, акуратно укладіть їх уздовж стінок формочки в якості прикраси.

Залийте перемелене ківі по формах і приберіть в морозилку.

Шоколадний пломбір

Вам знадобляться:

  • Вершки для збивання;
  • какао;
  • 2 яйця;
  • Цукрова пудра;
  • Ванілін.

Відокремте жовток від білка, до жовтків додайте какао і цукрову пудру. Окремо збийте білки в густу піну, далі збийте жовтки. Збийте охолоджені вершки до крему, додайте цукрову пудру.

До вершкам додайте білок і жовтки, перемішайте.

Морозиво з вершків і ягід

Вам знадобляться:

  • Сливки;
  • Жменя будь-яких ягід;
  • Цукрова пудра.

Збийте вершки. Ягоди і пудру змішайте в блендері, вилийте ягідне пюре в вершки і перемішайте.

Морозиво з мармеладу і спрайту

Вам знадобляться:

  • мармелад;
  • Спрайт.

Мармелад насипте в форму для морозива і залийте спрайтом. Приберіть в морозильну камеру.

Морозиво щербет

Вам знадобляться:

  • 1 кг будь-яких ягід;
  • 1 ст.л. цукрової пудри;
  • 1 ст.л. згущеного молока;
  • Лимон.

Протріть ягоди через сито, щоб не залишилося шкурок і кісточок. Додайте до ягідної масі сік лимона і згущене молоко. Збийте міксером, додайте цукрову пудру і ще раз перемішайте.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*