Гарячий салат з баклажанами і вешенками

Сім кращих рад на Новий Рік 2017 від астролога-кулінара

Головна » Другі страви » Сім кращих рад на Новий Рік 2017 від астролога-кулінара

Свято — на те і свято, щоб отримувати від них задоволення і ні в чому собі не відмовляти. У тому числі — в різних вкусностях!

Сім кращих рад на Новий Рік 2017 від астролога-кулінара:

1. Шампанське.

Так як визначальним металом в рік Півня буде срібло, то, якщо у вас є срібні келихи, пийте з них;

2. Головна страва.

Якщо попередні два роки (Мавпи і Кози) були переважно «вегетаріанськими», то в рік Півня головними стравами новорічного застілля стануть рибні страви, що не скасовує важливість наявності фруктів і овочів в достатку;

3. Салат.

Варену ковбасу в олів’є краще замінити будь-яким видом м’яса-так буде пікантні. Але краще віддати перевагу салатам зі свіжих овочів і морепродуктів;

4. Десерти.

Приготуйте фруктовий салат, сервірований в «чашечках» з апельсинів, цитрусове желе. Фрукти можна викласти в металеву вазу;

5. Закуска.

Півню припадуть до душі фруктові, овочеві та рибні легкі закуски. Наприклад, морквина і фунчоза по-корейськи, рулетики або млинчики із сьомгою. Вони не вимагають тривалого приготування і прекрасно доповнюють меню;

6. Сервірування.

На стіл постеліть скатертину золотистого кольору, поставте червоні і жовті свічки в металевих свічниках. Білі серветки складіть або заправте в срібні кільця. І не забудьте поставити на стіл фігурку півня;

7. Оригінальний хід.

Дуже святково виглядатимуть шматочки фруктів, викладені в половинки апельсинів або грейпфрутів, очищених від м’якоті.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*