Паста c серцем

Паста c серцем

Головна » Другі страви » Паста c серцем
Паста c серцем

Інгредієнти:
Спагетті
Куряче серце, 500гр
Червоне вино, 50мл
1 середня цибулина
1 великий томат
5 печериць
100мл сметани
оливкова олія
сіль, спеції за смаком

Спосіб приготування:

Підготовка:
1. Промиваємо серця, ріжемо на половинки. Я видаляла судини великі і плівки.
2. Нарізаємо цибулю.
3. нарізаємо печериці
4. Нарізаємо очищений від шкірки томат кубиками
5, розігріваємо сковороду з оливковою олією

Приготування:
0. Ставимо варитися спагетті
1. Обсмажуємо цибулю на оливковій олії до золотистого кольору
2. Кладемо серця, трохи обсмажуємо
3. Додаємо трохи води і вина, тушкуємо під кришкою хвилин 5 4. Додаємо печериці, тушкуємо хвилин 5
5. Додаємо помідори, тушкуємо
6. Кладемо сіль, спеції (у мене суміш 5 перців)
7. Додаємо сметану, тушкуємо хвилин 5 повністю
8. Об\’єднуємо серця, спагетті і підливу в пасту :)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*