"Курочка ряба"

\»Курочка ряба\»

Головна » Другі страви » \»Курочка ряба\»
"Курочка ряба"

Інгредієнти:
Куряча печінка-600гр.
Морква-1шт.крупная
Цибуля ріпчаста-1 велика штучка
Рис — 0, 5 стаканчика
Масло сл — 50 грамм
сметана-3 столових ложки
яйця-2-4шт.
Сир-30гр.
зелень
Приправи за смаком:
сіль, перець, каррі

Спосіб приготування:
Вирішила спробувати приготувати печінку не традиційно, щоб внести новизну і розіграти апетит домочадців.
Поріжте дрібними шматочками печінку.

Рис відваріть в підсоленій воді до напівготовності.
Цибулю і моркву наріжте маленькими кубиками і обсмажте на вершковому маслі і сметані.

Все підготовлено, залишилося з\’єднати разом: печінку, рис, овочі, зелень, посоліть, додайте спеції, збиті яйця, перемішайте і поставте в духову шафу запікати.

За п\’ять хвилин до готовності посипте сиром.
Вийшло дуже апетитно!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*