Котлети з потрошков

Котлети з потрошков

Головна » Другі страви » Котлети з потрошков
Котлети з потрошков

Інградієнти:
Куряче серце — 250 г
Куряча печінка — 250 г
Курячі шлунки — 250 г
Яйце — 2 штучки
Манка — 4-5 столових ложечок
Картопля — 3-4 штучки невеликі
Ріпчаста цибуля — 1 штука
Рослинна олія для смаження
Перець і сіль, як вам буде смакувати

Спосіб по приготуванню:
Суб. продукти промити, якщо необхідно очистити від плівочки з сердечок і шлунків.
Пропустити все це через вашу м\’ясорубку з очищеним сирою картоплею і цибулею.
В отриману масу додати яйця, манку, сіль і звичайно ж перець.

Розмішати і залишити на 20 хвилин (для розбухання манки).
У сковороді нагріти масло, зменшити вогонь і смажити з 2-х сторін як оладки.

Подавати з гарніром на ваш власний вибір.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*