Оладки з печінки

Оладки з печінки

Головна » Другі страви » Оладки з печінки
Оладки з печінки

Інгредієнти:
печінка 500 грам
1 яблуко
часник 3 зубчики
майонез 1 ложка
2 яйця
зелень
борошно 4 столових ложки

Спосіб приготування:
Печінка, цибуля, часник, яблуко (очищене від насіння і шкірки) перемолоти в м\’ясорубці.
Додати 2 яйця, столову ложку майонезу (можна сметани), борошно, сіль і перець за вашим смаком. Вимісити до однорідної консинстенціі.
Столовою ложкою викладати на сковорідку і пекти оладки.
Готові оладки посипати дрібненько порізаним часником і зеленню. подавати з різними соусами, наприклад сметанним.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*