1359817088_zharenaja-govjazhja-pechenhocheshsesh

Смажена яловича печінка

Головна » Другі страви » Смажена яловича печінка

Інгредієнти:
400 гр говяжої печінки
1 невелика паприка
1 зубчик часнику
1 ріпчасту цибулю (краще червону)
1столова ложечка лимонного соку
1 столова ложка порізаної петрушки (або кінзи)
2 столова ложка сметани
1 чайна ложечка тертої цедри лимона
рослинна олія для обсмажування
сіль, а також перець

Спосіб по приготуванню:
Печінку треба очистити від плівок і нарізати як ви любите. Посолити, поперчити, скропити соком лимона, посипати тертою цедрою. Відставити в сторону.
Цибулю ріжемо півкільцями або кубиками, паприку-кубіками. Часник потрібно пропустити через вашу часничницю.

У сковородці прямо на рослинному маслі обсмажити овочі та часник

  Відбивні \"Жизель\"

В іншій сковороді обсмажити приблизно по 5 хвилинок з кожного боку печінку. Додати туди ж овочі, сметану і тушити під кришкою кілька хвилин.
Гарнір: рис або ж картопля пюре.

СМАЧНОГО!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*