Відбивні "Жизель"

Відбивні \»Жизель\»

Головна » Другі страви » Відбивні \»Жизель\»
Відбивні "Жизель"

Інгредієнти:
500 гр. яловичої печінки порізаної пластинками (товщ. приблизно 1,1 — 1,5 см)
1 варене яйце
50 — 100 гр. тертого сиру
рослинне. масло
трохи борошна
сіль, чорний перець

Спосіб приготування:
Яйце потерти на дуже дрібній тертці і потім змішати з сиром.
Печінку трішки відбити, посолити, поперчити і запанірувати в борошні (зайву муку збити).
Розігріти трохи рослинне масло і підсмажити печінку з 1-го боку до рум\’яної скориночки (не довго! хвилини 2-3), перевернути, посипати сумішшю сиру і яйця, накрити сковороду кришкою і потім тушити приблизно 5 хвилин. Готово. Я подавала з відвареною картоплею, як ми любимо.
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*