Спосіб приготування:
Підготувати курячі грудки — зняти шкірку, вирізати кістки і розділити кожну на 2 філе.
У сковороді добре прогріти вершкове масло і обсмажити філе з двох сторін (по 2 хв на сторону). (Обсмажувати не більше, ніж по 2 філе за один раз, інакше температура понизиться, курка дасть сік і в підсумку блюдо буде сухим).
Підсмажене філе викласти в глибоке деко. Попередньо в нього можна влити трохи вершків.
Часник дрібно нарізати, гриби порізати часточками або натерти на великій тертці.
У сковорідку, де обсмажувалася курка, додати трохи вершкового масла. Обсмажити часник, потім до нього покласти гриби. Обсмажувати при помішуванні до повного випаровування соку. Покласти ложку борошна і обсмажувати ще 1 хв. Влити вершки, посолити, поперчити, довести до кипіння, вогонь зменшити до середнього і варити на 1/4 об\’єму.