Курка з грибами у вершковому соусі

Курка з грибами у вершковому соусі

Головна » Другі страви » Курка з грибами у вершковому соусі
Курка з грибами у вершковому соусі

Спосіб приготування:
Підготувати курячі грудки — зняти шкірку, вирізати кістки і розділити кожну на 2 філе.

У сковороді добре прогріти вершкове масло і обсмажити філе з двох сторін (по 2 хв на сторону). (Обсмажувати не більше, ніж по 2 філе за один раз, інакше температура понизиться, курка дасть сік і в підсумку блюдо буде сухим).

Підсмажене філе викласти в глибоке деко. Попередньо в нього можна влити трохи вершків.

Часник дрібно нарізати, гриби порізати часточками або натерти на великій тертці.

У сковорідку, де обсмажувалася курка, додати трохи вершкового масла. Обсмажити часник, потім до нього покласти гриби. Обсмажувати при помішуванні до повного випаровування соку. Покласти ложку борошна і обсмажувати ще 1 хв. Влити вершки, посолити, поперчити, довести до кипіння, вогонь зменшити до середнього і варити на 1/4 об\’єму.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*