
Інгредієнти:
500 гр. пісної свинини,
5 шт. маринованих яблук,
150 гр. ріпчастої цибулі,
250 гр. помідорів,
2 столових ложки рослинної олії,
100 гр. пряного соусу,
сіль і чорний мелений перець як вам смакує.
Спосіб приготування:
Взяти нежирну філейну частину свинини, ретельно промити її в холодній воді. Нарізати м\’ясо на порційні не великі шматки, посипати зверху чорним меленим перцем і сіллю.
Яблука нарізати шматочками.
Цибулю очистити, нарізати тоненькими кільцями і обсмажувати протягом кількох хвилин, після цього помідори розрізати навпіл.
На шпажки насадити кубики м\’яса, перемішуючи їх з половинками помідорів, часточками яблук і кільцями цибулі, змастити олією і пряним соусом, обсмажити на сковороді або в гарячій духовці на листі.
Час від часу змащувати м\’ясо рослинним маслом і пряним соусом.
Як тільки м\’ясо буде готовим, шашлик відразу подати на стіл.
На гарнір краще всього запропонувати відварений рис або картоплю і зелену цибулю, салат з овочів.
Окремо в соуснику подати шашличний соус.