Шашлик з качки

Шашлик з качки

Головна » Другі страви » Шашлик з качки
Шашлик з качки

Інгредієнти:
1 кг. качиного м\’яса,
150 гр. ріпчастої цибулі,
1 шт. лимон,
сіль і парець за смаком.

Спосіб приготування:
Качине м\’ясо порізати на рівні шматки, поперчити, посолити, додати нарізаний часточками лимон, порізати кільцями цибулю і в цьому маринаді залишити качку на кілька годин.

Насадити шматки замаринованої качки на шампури і обсмажити до цілковитої готовності на розжареному вугіллі, постійно збризкуючи холодною водою.
Подавати на блюді з лимонними часточками і цибулею, порізану кільцями.

Як гарнір скоріш за все можна запропонувати варений рис або смажену картоплю.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*