Інгредієнти:
600 гр. свинини,
250 гр. часникового соусу,
5 шт. картоплин,
лимон,
30 грамм оцту,
100 грамм ріпчастої цибулі,
50 гр. зеленої цибулі,
сіль і перець за смаком.
Спосіб по приготуванню:
М\’ясо потрібно нарізати порційними кубиками, додати оцет, нашатковану цибулю, сіль і перець, маринувати десь 6-8 годин в емальованому посуді в холодному місці.
Картоплю промити, очистити від шкіри й нарізати не дуже товстими кільцями.
Насадити м\’ясо на шампури напару з кружечками картоплі і смажити на вугіллі до готовності.
Подати в гарячому вигляді з зеленою цибулею, розкладену гіркою, і кружечками лимона.
Окремо подати часниковий соус.