Інгредієнти:
Язик яловичий, картопля, молоко, масло. Для соусу (оливкова олія, гірчиця, соєвий соус, лимон)
Спосіб приготування:
1. Відварити язик, очистити його під холодною водою, порізати тонкими скибочками.
2. Зробити картопляне пюре.
3. На тарілку викласти салат, зверху у вигляді пелюсток викласти скибочки язика і в центрі викласти картопляне пюре гіркою.
4. Робимо соус: гірчицю 2 ложки змішати з 1 ложкою оливкової олії, 1 ложкою соєвого соусу і соком з половини лимона.
5. У центрі пюре ложкою зробити поглиблення і акуратно влити туди соус. Краї можна посипати паприкою. Так само скропити соусом скибочки язика.
Смачного.