Свинячі ребра BBQ

Свинячі ребра BBQ

Головна » Другі страви » Свинячі ребра BBQ
Свинячі ребра BBQ

Інгредієнти:
Свинячі реберця 1,5 кг.
Соус соєвий 100 мл.
Мед рідкий 2 столових ложечки
Яблучний сік 100 мл.
Соус \»Табаско\»
Сіль, перець

Спосіб приготування:
Реберця промити і розрізати по кісточці.

Укласти в підходящу ємність, додати мед змішаний з соєвим соусом і яблучним соком. Перемішати і прибрати на ніч у холодильник.
Вранці додати сіль (якщо вам так смакує), \»Табаско\» і чорний мелений перец. Все перемішати і вперед на пікнік.

На решітку встановлену над розжареним вугіллям викласти м\’ясо і обсмажити його з двох сторін до скоринки.

Зняти м\’ясо, постелити на решітку фольгу і викласти на неї м\’ясо, підлити маринаду, що залишився і тримати до повного випаровування маринаду і повної готовності м\’яса.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*