Картопля з м'ясом

Картопля з м\’ясом

Головна » Другі страви » Картопля з м\’ясом
Картопля з м'ясом

Інгредієнти:
0,5 кг — м\’яса (свинина)
2 моркви (середніх)
3 цибулини (середні)
0,5 кг — картоплі
половинка болгарського перцю
2 помідори (середніх)
сіль, чорний перець, базилік, розмарин за смаком
зелень (кріп, петрушка)

Спосіб приготування:
Страву краще готувати в казанку.
М\’ясо треба порізати невеликими кубиками і залишити тушитися у власному соку.

Нашаткувати цибулю, болгарський перець і додати це до м\’яса (хвилин через 15-20).
Моркву натерти на тертці, порізати помідори і додати все це в м\’ясо ще через хвилин 20. Добавити трохи води.
Посолити, поперчити, додати дрібку сушеного базиліка і розмарину.

Все тушкувати ще хвилин 30.

Нарізати картоплю великими кубиками і додати це в м\’ясо, долити води (щоб вода покрила картоплю). Тушкувати до готовності.
Перед зняттям з вогню додати нарізану зелень.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*