Домляма по-Узбецьки

Домляма по-Узбецьки

Головна » Другі страви » Домляма по-Узбецьки
Домляма по-Узбецьки

Інгредієнти:
яловичина (можна баранину),
цибулю,
морква,
помідори, болгарський перець,
баклажани,
часник,
петрушка,
картопля,
капуста,
зіра,
сіль, чорний перець
рослинна олія.

Спосіб приготування:
1.Налити в казан 3 столові ложки рослинної олії.
2.Обжарарювати м\’ясо хвилин 15.
3.Забрати з вогню казан.

4.Трошки поперчити, посолити і додати трохи зіри.
5.Нарізати цибулю кільцями і викласти на м\’ясо.
6.Наступний шар моркви, злегка поперчити, посолити.
7.Шар помідорів, болгарського перцю і баклажанів.

8.Посолити, поперчити, додати зіри, лаврушки, петрушку, і часник розрізаний на половинки.
9.Наступний шар картоплі наріжте великими кружельцями, посоліть, поперчіть, додайте зіри.
10.І все це зверху накрити капустяним листям.

11.Я на свій п\’ятилітровий казан додала півтори літри води, так як ми любимо побільше бульйончику.
12.Поставити на плиту на сильний вогонь, дати закипіти і спробувати бульйон вмісткість на солі, потім зменшити вогонь до мінімуму і тушити годину.
13.В ідеалі це блюдо робиться все у своєму соку, без додавання води, і тушитись повинно 2 години на повільному вогні. Ще можна додати шалиган (ріпка), він теж надає неповторний смак.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*