Інгредієнти:
800г. яловичої печінки
2 великі цибулини
2 кисло-солодких яблука (у мене свої, дачні)
сіль за смаком
борошно для обвалювання
рослинне масло для смаження
Спосіб приготування:
Печінку миємо, видаляємо плівку, ріжемо на шматки, солимо, обвалюємо у борошні, смажимо дуже швидко в добре розігрітому рослинному маслі приблизно по 20-30-секунд з кожної сторони. Складаємо в посуд підходящий для тушіння. Окремо обсмажуємо цибулю, нарізану півкільцями до золотистого кольору. добавляємо нарізані часточками яблука, зменшуємо вогник і тушкуємо, помішуючи, додаємо трохи водички, солимо соус за смаком, як тільки яблука стануть повністю м\’якими заливаємо печінку, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10-15. Подаємо з відвареним рисом, поливши яблучно-цибульним соусом.