Феттучіні по-римськи

Феттучіні по-римськи

Головна » Другі страви » Феттучіні по-римськи
Феттучіні по-римськи

Інгредієнти:
Білі сушені гриби
морква
цибуля ріпчаста
індича чи куряча печінка
червоне солодке вино
томат-паста
шинка
гвоздика, лавровий лист, коричневий цукор, сіль, бульйонний кубик
Феттучіні або спагетті

Спосіб приготування:
Спочатку робимо соус. Відварені сушені білі гриби тушкуємо з обсмаженою цибулею і морквою.
Додаємо печінку. Я віддаю перевагу індичій, тому що у неї немає присмаку, але це на любителя. Обсмажити.
Додати червоне вино, приправи і ще трохи протушкувати.
Додати томатну пасту і шинку.
Полити соусом Феттучіні.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*