Полуничний смузі

Полуничний смузі

Головна » Напої » Полуничний смузі
Полуничний смузі

Інгредієнти:
500 гр полуниці
50 гр цукру
1/4 склянки води
2 ст.л. горілки (необов\’язково, але її не відчувається, тільки, для того, щоб сорбе не перетворилося на камінь)
ваніль (необов\’язково)

сік від двох апельсинів (м\’якоть, що залишилася від віджимання теж піде сюди)
Цукор або цукрозамінник за смаком

Спосіб приготування:
Спочатку робимо сорбе.
Воду з цукром нагріваємо до розчинення цукру, охолоджуємо.
Полуницю пробиваємо блендером до гладкості, змішуємо з сиропом, горілкою і заморожуємо.
В принципі, на цьому етапі його можна їсти.
Але якщо хочете отримати чудовий охолоджуючий напій, продовжимо.
Сорбе кладемо в блендер, змішуємо з апельсиновим соком (я ще додаю рідкий цукрозамінник), збиваємо до отримання густої маси, п\’ємо і насолоджуємося.
Пишу задля оцінки, тому що просто і, напевно загальновідомо.
Просто у нас 28 градусів кілька днів тому було і цей напій дуже добре пішов.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*