Капусняк

Капусняк

Головна » Перші страви » Капусняк
Капусняк

Інгредієнти:
1.2шт — Крильця качині (домашні);
2.300гр. — Капуста квашена;
3.4-5шт. — Картопля;
4.200гр. — Пшоно;
5.50 грамм — Сало;
6.1-2 штуки — Цибуля ріпчаста;
7.1шт. — Моркву;
8.2зубка — Часник;
9.400 грамів — Сметана;
10.50 грамів — Томатна паста;
11.3,5 л. — Вода;
12.Лаврушка, перець запашний, перець чорний, базилік;
13.Сіль.

Спосіб приготування:
1.Берем 2л води, солимо, кидаємо крильця і ставимо варитися бульйон.
2.Чистимо картоплю, моркву, цибулю.
3.Картоплю ріжим на чотири частини, цибулю дрібно кубиками, моркву трем на тертці.
4.Берем чавунець обсмажуємо в ньому сало, цибулю і морквину, потім додаємо томатну пасту, обсмажуємо хвилини 2-3 і додаємо квашену капусту. Обжаріваем хвилин 5, додаємо воду, що залишилася і тушкуємо хвилин 20.
5.У цей час бульйон вже зварився: додаємо картоплю.
6.Коли картопля зварилася його виймаємо, а замість нього додаємо промите пшоно.
7.Картоплю протираємо.
8.З\’єднуємо вміст обох посудин в чавунці, затираємо протертою картоплею, додаємо подрібнений часник, приправи, досолюємо і ставимо тушитися в розігріту (150-170градусів) духовку при закритій кришці.
9.При подачі заправляємо сметаною (20гр. на порцію)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*