Домашній диво-суп

Суп гороховий з копченою грудинкою. Пробувати всім!

Головна » Перші страви » Суп гороховий з копченою грудинкою. Пробувати всім!

Гороховий суп мало у кого асоціюється з якимось вишуканим блюдом. Але сьогодні ми розвіємо всі стереотипи щодо цього супчика. Наш сайт www.vako.com.ua представляє Вашій увазі рецепт горохового супу з копченою грудинкою, яка додасть смаку пікантність і додасть чудовий аромат.

Рекомендуємо обов’язково спробувати наш рецепт. Повірте, такий гороховий суп припаде до смаку всім!

Рецепт горохового супу з копченою грудинкою

Інгредієнти:
300 г копченої грудинки;
горох — 250 г;
картопля середнього розміру – 2 шт;
морква і цибуля – 1 шт;
рослинне і вершкове олію – по 1 ст. л.;
сіль;
перець чорний мелений;
хліб – 4 скибочки.

Як приготувати:
1. Опустити промитий горох в киплячу воду, варити близько 10 хвилин, видалити накип, продовжити варіння.

2. Нарізати хліб кубиками, попередньо зрізавши з нього скоринку, і обсмажити на розігрітому рослинному маслі, на інтенсивному вогні, постійно перемішуючи. Готові сухарики, посолити, можна посипати сушеним кропом.

3. Нарізати цибулю, моркву дрібними кубиками, грудинку — брусочками, картоплю – великими кубиками. Відправити картоплю в каструлю, перемішати з горохом, варити до готовності.

4. Обсмажити грудинку на сильному вогні.

5. Обсмажити цибулю на вершковому маслі, додати моркву, пасерувати.

6. Додати в каструлю грудинку і пасеровані овочі, варити нетривалий час до готовності.

7. Перед подачею на стіл прикрасити гороховий супчик сухариками.
Приємного Вам апетиту!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*