Кандяй мури

Кандяй мури

Головна » Перші страви » Кандяй мури

Інгредієнти:
1 курка
2 великі цибулини
3 зубчики часнику
рослинна олія
соєвий соус (кандяй) 2-3ст.л.
сіль
чорн.перец
ягміні
зелень (кінза, зел.лук)
вода 1-1,5 л
рис для каші

Спосіб приготування:
1. Курку миємо, розділяємо на крила, ноги, грудки і тд.
2. Наливаємо в казан не багато масла, розігріваємо, смажимо курку, помішуємо.
3. Коли курка обсмажиться, піде сік, кидаємо цибулю, нарізану півкільцами. Помішуємо. Жарим до золотистого кольору.
4. Потім додаємо соєвий соус, пару столових ложок, для кольору.

5. І коли це вже дуже смачно пахне і хочеться з’їсти, наливаючи воду 1л-1, 5л, яку заздалегідь довели до кипіння.
6. Солимо, перчимо, додаємо ягміні, пару хвилин даємо добре прокипіти, потім зменшуємо вогонь, і варимо на повільному вогні до готовності курки.
7. Видавлюємо часник, вимикаємо.

8. Пока вариться суп, варимо кашу без солі. Рис не повинен бути розвареним, рисинки відділяються одна від одної.
9. Разливаємо суп, посипаємо зеленью.На стіл ставимо кашу. І кожен додає кашу собі в суп сам. Суп виходить жирний.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*